Mød Troels

Troels sidder foran sin computer

Troels opdagede allerede droneområdet under sin uddannelse og nu er han en del af det team, der regulerer og udvikler dronebranchen.

Troels beskriver sig selv som en tech-nørd, der begyndte at beskæftige sig med droneområdet under sin uddannelse. Her specialiserede han sig i dronesikkerhed. Derudover flyver han selv med droner i sin fritid.

Nu er han en del af det team, der regulerer og udvikler dronebranchen. Troels sidder i en central rolle med stor kontakt til områdets aktører.

I forbindelse med sit arbejde taler Troels med alt fra de professionelle droneoperatører, der udfører operativt komplekse operationer, til spejderlederen der gerne vil bruge en mindre drone til at lave spændende aktiviteter med sin gruppe.

Både teknologien og lovgivningen på droneområdet er ny, så det er et område, Troels oplever, at han ser udfolde sig for øjnene af ham.

Samtidig er droner betegnet som luftfart – og det er dermed et område, der er underlagt omfattende regulering og sikkerhedshensyn. Derfor er det vigtigt, at man som medarbejder i droneteamet kan danne sig et overblik over et komplekst område, og så er det vigtigt, at man også er et empatisk menneske.

Se mere i videoen, hvor Troels fortæller om sit arbejde og dagligdagen som fuldmægtig i Trafikstyrelsens dronekontor.

Læs mere

Closeup af Gert

Gert arbejder med ansøgninger til store projekter på havne, veje og jernbaner.

De afgørelser han træffer ved sit skrivebord, bliver i løbet af måneder eller år til virkelighed.

Mød Gert

Hanne der går med sin taske over skulderen

Hanne er inspektør på flyværksteder.

Hanne synes, at hun bliver klædt godt på til opgaven med kurser og kompetenceudvikling.

 

Mød Hanne