Trafikstyrelsens nye Webredaktører

Publiceret 13-09-2023

Her i trafikstyrelsen har vi for nyligt tilføjet et team af studentermedhjælpere, som står for redaktionen af vores hjemmeside. Dette Webredaktør-hold har allerede markeret sig som en positiv og effektiv tilføjelse. I dette skriv vil vi komme tættere på individerne og undersøge nogle af de bemærkelsesværdige træk ved dette hold og de positive aspekter, de bringer til Trafikstyrelsen.

Effektivitet i Løsning af Opgaver

Et af de mest imponerende træk ved Trafikstyrelsens nye webredaktør-hold er deres enestående effektivitet i løsningen af de opgaver, der bliver sendt deres vej. Selvom de er studentermedjælpere, arbejder de med en professionel tilgang, der er beundringsværdig. Deres evne til at håndtere opgaver hurtigt og præcist og deres arbejde har været yderst tilfredsstillende rundt omkring i styrelsen. Her har vi et par eksempler på hurtigt og præcist udført arbejde:

Eksempel 1

Eksempel 2

Eksempel 3

 

Samarbejde med Afdelingen

Det er tydeligt, at det nye webredaktør-hold ikke kun fokuserer på at udføre deres opgaver, men også på at skabe et positivt samarbejdsmiljø med resten af afdelingen. De er proaktive i at deltage i møder, diskutere ideer og give feedback. Deres villighed til at samarbejde og bidrage til afdelingens succes er en kvalitet, der skal roses.

 

Positiv Attitude og Arbejdsglæde

Et afgørende aspekt ved det nye hold er deres positive attitude og arbejdsglæde. De ankommer på arbejde med et smil på læben og en entusiasme for de opgaver, de udfører. Dette positivt sindelag smitter af på hele afdelingen og skaber en motiverende arbejdsatmosfære. Deres evne til at bevare en positiv attitude, selv når der opstår udfordringer, er bemærkelsesværdig og gør dem til en fornøjelse at arbejde sammen med.

 

Tættere på Webredaktørerne

Teamet af består af henholdsvis 5 studentermedhjælpere. Herunder Kasper Knudsen, Mikkel Schwarz, Hazel Celik og Emilie Bentsen. Kasper har studeret humaniora og er i gang med sin kandidat på Københavns universitet. Han er en energisk og engageret kollega, der sætter sine medmennesker før ham selv. Mikkel studerer software teknologi på Danmarks tekniske universitet. Han er motiveret og kommer altid på arbejde med højt humør. Emilie Bentsen studerer Global business informatics på ITU. Emelie giver altid en hjælpende hånd, hvis der er brug for det. Hendes arbejde er altid præcist og gennemført. Hazel studerer på CBS. Hendes motiverende arbejdsstil smitter altid af, og hendes positive tilgang til udfordringer bliver værdsat i teamet.

Webredaktørerne

En God Opstart

Det er svært at komme uden om, at Teamets chef Jeppe Ørum, har spillet en stor faktor i udviklingen af vores 5 studenter medhjælpere. Han har under oplæringsforløbet været skarp til at introducere og oplære i Go Basic.